Login / Reģistrēties
Grozs:
0.00 €
Latviski



AKCIJAS/ JAUNUMI!

RAŽOTĀJI

INFORMĀCIJA KLIENTIEM

INFO

KONTAKTI


Preču salīdzināšana
!! Siltumnīcas (127)
!! VIDES LABIEKĀRTOŠANAI
APKUREI
APDARES MATERIĀLI
APGAISMOJUMS
BRUĢIS. ĶIEĢEĻI. PĀRSEDZES
BŪVĶĪMIJA. KRĀSAS
Aizsarglīdzekļi kokam (18)
APMETUMS
Apmetums (2)
Dekoratīvais (27)
Mozaīkas (43)
Hidroizolācija (6)
Betons. Klons (7)
GRUNTIS
KRĀSAS
Javas (3)
Lakas (9)
Līmes (5)
Sāls (3)
Špakteles (11)
DURVIS
GRĪDAI
INSTRUMENTI. ELEKTRO
INSTRUMENTI. PNEIMO (15)
INSTRUMENTI. ROKAS
LOGI, PALODZES,..
JUMTU MATERIĀLI
KĀPNES, LŪKAS
KOKMATERIĀLI, PLĀTNES
MĒRINSTRUMENTI
PLĒVES, TENTI
SAIMNIECĪBAI
SANTEHNIKA
STIPRINĀJUMI. SIETI
TEHNIKA
TEHNIKA. DĀRZAM
TEHNIKA. UZKOPŠANAS
ŪDENSAPGĀDE. KANALIZĀCIJA
VENTILĀCIJA
ŽOGI UN VĀRTI

   

PASŪTĪJUMUS PIEŅEMAM 24/7

APSTRĀDĀJAM:

 

1, 2, 3, 4-diena:  9:30-17:30  

5-diena:  9:30-17:00 

6, 7-diena:  brīvdiena






ID numurs:2134
Kods:AL41-30-B
Nosaukums:AL41 EKOFLEKS Dek.apmetums, akrila bāze "akmentiņu" 1.5mm -25kg (ton.gr.B)
Ražotājs:EKOFLEKS
Preces tips:EKOFLEKS Akrīlie dekoratīvie apmetumi
Tilpums:30 kg
Krāsa:180 krāsu toņi 
Nožūšanas laiks:12-36 h
Patēriņš:2,4-2,6 kg/m2

Cena:
50.94 



Vairāk informācijas
Jautājumi

 

Plānkārtas akrila dekoratīvais apmetums ar “akmentiņu” faktūru, paredzēts ēku dekoratīvai apdarei kā iekštelpās tā ārpusē. Grauds 1,5mm.              

  • Laba athēzija ar pamatu virsmām
  • Izturīgs pret mazgāšanu un uz atmosfēras iedarbību
  • Izturīgs pret triecienslodzēm
  • Tvaikcaurlaidīgs un hidrofobs
  • Ekoloģiski tīrs

Lietošana

Akrila apmetums AL41 paredzēts ārējai un iekšējai ēku virsmu dekoratīvai apdarei. Tiek lietots uz visām līdzenajām, minerālajām virsmām tādām kā: betons, putubetons, keramzītbetons, apmestas virsmas,  ģipsis, ģipškartona plāksnes, skaidu plāksnes utt., Īpaši efektīva pielietojot saistīto siltināšanas sistēmu. Piemīt pretestība pret sārmu iedarbību.

Lietošanas instrukcija

Virsmai jābūt līdzenai, sausai un tīrai, bez tauku, eļļas, vaska un citiem, athēziju mazinošiem traipiem, kā arī bez redzamiem bojājumiem, iedobumiem vai iespiedumiem. Veco krāsošanas kārtu atlikumi ir jānotīra. Ģipša virsmas, ģipša plāksnes un skaidu plāksnes ir nepieciešams apstrādāt ar grunti GL25. Vecas un porainas virsmas vispirms tiek nogruntētas ar grunti GL27. Gadījumā ja ir parādījusies sēnīte vai pelējums, cietušāš vietas apstrādāt ar antibakteriālo grunti GL29.Pirms dekoratīvā apmetuma uzklāšanas, virsma ir jānogruntē ar gruntskrāsu zem dekoratīvā apmetuma Ekofleks GL33. Dekoratīvo apmetumu drīkst klāt uz virsmas tikai pēc pilnīgas GL33 nožūšanas. Pirms lietošanas, dekoratīvais apmetums AL41 ir kārtīgi jāsamaisa, līdz iegūstat viendabīgu masu. Atkarībā no lietošanas apstākļiem maisījuma konsistenci var mainīt, pielejot nelielu daudzumu tīra ūdens un atkārtoti kārtīgi samaisot. Dekoratīvais apmetums tiek uzklāts uz sagatavotām virsmām ar gludu, nerūsējošu rīvdēli 600 leņķī. Kārtas biezumam ir jāatbilst grauda lielumam. Apmetuma atlikumi ir jānoņem un jāsajauc spainī. Kad apmetums, vairs nelīp pie instrumenta, virsma jāpierīvē ar plastmasas rīvdēli. Faktūra tiek veidota ar apaļveida rīvdēļa kustībām. Dekoratīvo apmetumu ir jāuzklāj metodē “mitrs pa mitru”, nepieļaujot norīvētās virsmas nožūšanu pirms kārtējās kārtas uzklāšanas. Darbus pie vienas virsmas jāveic nepārtraukti. Darbu veikšanas un materiāla  nožūšanas laikā apmesto virsmu pasargāt no tiešo saules staru, lietus un stipra vēja iedarbības. Nav pieļaujams lietot sarūsējušus instrumentus un taras. Materiālu nedrīkst jaukt ar citiem dekoratīvajiem apmetumiem un krāsām. Insturments ir jānomazgā ar ūdeni uzreiz pēc darbu veikšanas. Sacietējušo dekoratīvo apmetumu var notīrīt tikai mehāniskā veidā.

 
Lietošanas un glabāšanas nosacījumi
Darbus veikt pie pamatņu temperatūras no +50С  līdz +350С. Glabāt oriģinālajā iepakojumā un telpā, kurā pastāvīgā temperatūra ir no +50С līdz +350С. Transportējot pasargāt no sasalšanas. Derīguma termiņš – 12 mēneši no izgatavošanas datuma, kurš norādīts uz iepakojuma.
             
Utilizācijas instrukcija
Materiālu nedrīkst noskalot kanalizācijā un pieļaut tā nokļūšanu notekūdeņos. Plastmasas iepakojumu rekomendējam utilizēt speciālos plastmasai domātos konteineros, atkārtotai izmantošanai. Pēc izžūšanas materiāla atlikumus var utilizēt kā celtniecības atkritumus vai kā vecas krāsas, kā arī saimniecības atkritumus.
 
Drošības noteikumi
Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Gadījumā, ja produkts ir ticis acīs, nekavējoties skalot acis ar lielu daudzumu ūdens un griezties pie ārsta pēc medicīniskās palīdzības.
 
Tehniskie dati
 
Sastāvs:
Ūdens polimēra dispersija,  modificējošās piedevas,
minerālie piepildītāji
Korekcijas laiks:
ap 20 minūtēm
Blīvums:
1,80 – 1,85 g/сm3
Krāsa:  
180 krāsu toņi
Izturība pret temperatūrām:
no -250С līdz +600С
Pamatnes un gaisa temperatūra:
no +50С līdz +350С
Nožūšanas laiks:
no 12 līdz 36 stundām
Patēriņš:              
no 2,4 līdz 2,6 kg/m2
Derīguma termiņš:
12 mēneši
Iepakojums: 
30 kg
Sertificēts Latvijā

« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot

  • Cenas norādītas euro ar PVN 21%
  • Sakarā ar dinamiskajām cenu izmaiņām atsevišķos gadījumos preču cena var mainīties līdz rēķina izsūtīšanai!
  • Uzņēmumiem PVN maksātājiem, norēķinoties par pirkumu ar pārskaitījumu, preces, kas atbilst Reversā PVN likuma kritērijiem Rēķinā tiek norādītas ar PVN 0%. Šādas preces ir: kokmateriāli - virpoti un mizoti mieti garāki par 1m, telekomunikāciju stabi.
  • Preču aprakstiem un attēliem ir informatīva nozīme, parametros vai komplektācijās ir iespējamas ražotāju noteiktās izmaiņas.
  • Standarta min. pasūtījums summa 45€. Atsevišķām precēm var būt norādīts individuāls min. pasūtījums.
  • Konkrētos jautājumos par precēm iesakām sazināties ar mums.
  • Slinkums likt preces grozā un pildīt pasūtījuma formu? Nav problēmu - vienkārši atsūtiet mums vēlamo preču sarakstu uz kādu no saziņas kanāliem:
   
e-pasts   Whatsap   Telegram

 

mēs ar jums sazināsimies. Vēlaties saņemt piedāvājumu vai rēķinu - atcerieties pievienot arī jūsu rekvizītus. Piegādes nepieciešamības gadījumā - arī pilnu piegādes adresi.

Ražotājs:
Preces tips:


Cena:
- €





Meklē preces Latvijas interneta veikalosSalidzini.lv logotipsCeno.lv
Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X